//
you're reading...
BMWBikersDay2009

BMW Bikers Days – Dag 1 – 1 Juli 2009

Gewoon niet te doen! Zo vroeg die wekker laten aflopen!  Ik ben wel gewend om vroeg op te staan, maar 03:45 is mij toch wel iets te vroeg naar mijn goesting. (Zeker als we de dag ervoor niet op tijd in ons bed lagen!)

Maar afspraak is afspraak.  We zouden om 05:00 vertrekken.  Om 05:10 hebben we dan wel degelijk het startschot gegeven voor onze reis (trouwens Yannick’s eerste grote buitenlandse reis met zijn motorfiets).

Daar we in 1 dag op de eindbestemming (= Lermoos) willen zijn, verloopt de reis hoofdzakelijk over snelwegen.  Enkel de laatste 70 kilometers verlopen over secundaire wegen.  Dus echt heel veel valt hier niet over te vertellen.IMG_1187

Onderweg zijn we toch een paar keer getrakteerd geweest op een fiks onweer (met het nodige licht en klankspel).  Dit hield ons echter niet tegen om op een vlotte manier te vorderen.  Onze middagstop (omstreeks 13:00) hebben we gehouden op minder dan 200 km van ons einddoel.

Om 16:16 reden we dan ook de oprit van hotel Edelweiss op.  Het waren dan ook die laatste 200 km die het vermoeiendste waren.  Door de soms hevige onweders was het dan ook heel geconcentreerd rijden.  Maar na een lekkere douche en een frisse pint was die vermoeidheid al vlug vergeten.  Om 18:00 werden we allen vriendelijke uitgenodigd door Peter en Nancy op de openingsdrink van deze vijfdaagse.

Morgen donderdag rijden we naar het Kauhnertal, volgens Peter één van de mooiste stukjes natuur hier in deze omgeving.

Na een lekkere maaltijd en een gezellige babbel, worden de oogleden zwaar en moeten we dan ook geen moeite doen om naar dromenland te verhuizen (vandaar dat deze blog ook in stukjes in geschreven…)

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: