//
you're reading...
Oetztal2009

Oetztal 2009 – 11 juli 2009

Het begint een jaarlijkse gewoonte te worden.  Voor de tweede keer op rij gaan we dit jaar ook een weekske met de familie en mijn vader naar Oostenrijk. We verblijven in Hotel Rita in het Oetztal.

Bedoeling was ook nu weer om 05:00 te vertrekken.  Uiteindelijk is het dan 05:30 geworden want een bepaalde persoon, had zijn wekker niet op het juiste uur gezet!  Dus nog niet klaar als we daar aankwamen.  Maar ja, dat half uurtje zal het nu wel niet maken.

We nemen dezelfde weg als deze die we vorig jaar genomen hebben.  Hierin zitten een aantal stukken op B wegen aansluitend op A wegen.  Dat maakt dat deze wegen weinig of bijna niet bereden zijn.  Met als gevolg dat we hier toch op een vlotte manier konden rijden en zonder file leed naar onze eindbestemming toe zoemen.  In ieder geval mag ik zeggen dat de D3 zich uitstekend gedragen heeft.  Met vijf personen op een comfortabele en relaxte manier die 860 km afgehaspeld.

De chauffeur was iets minder fit dan zijn D3, want soms was het erg moeilijk de concentratie hoog te houden.  Maar een keertje meer gestopt en dan was dit weeral verholpen.  Dat komt ervan als men op reis vertrekt na een drukke en hectische week, waarbij we nooit vroeg in onze beddebak lagen.

Wanneer we een laatste maal zijn gestopt, aan de Zugspitz Blick, wou ik een fotoke trekken van de Zugspitz (in de wolken).  Kom ik wel tot de vaststelling dat er geen Compact Flash (CF) kaart in mijn camera zit!!  Thuis laten liggen natuurlijk!  Stom, stom… dat is al evengoed als foto’s trekken zonder film in de camera… dus toch een aardje naar zijn vaardje!!!  Gelukkig als ik in het hotel aankom, vind ik nog een reserve CF kaartje in de tas van mijn camera.  Dus foto’s zullen er de volgende dagen wel verschijnen, maar voor vandaag zal je het even zonder moeten stellen.

Zij die de blog van vorig jaar ook gelezen hebben, die weten dat Hotel Rita wijd en zijd bekend is voor oa zijn goede keuken.  Dus ook onze eerste maaltijd was weeral heel lekker en verzorgd.  Het zal voor de volgende dagen heel moeilijk worden om onze weegschaal niet te ver naar de verkeerde kant te doen uitslaan.  Maar ja daar is het vakantie voor, en dan zetten we na de vakantie meer een steekje meer bij om terug op het goede gewicht te komen. (Of althans in de goede richting.)

Nu vlug onder de wol om een diepe nachtrust te hebben zodat we morgen monter en fris aan onze eerste echte vakantiedag kunnen beginnen.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: