//
you're reading...
Himalaya2011

13 Augustus – Brussel Delhi

Vandaag is het zover.  D-day voor ons avontuur naar de Himalaya.

Op tijd uit de veren, nog een laatste Europees ontbijt, ritje naar de luchthaven. Eens de groep voltalliig, bagage ingechecked en boarding pass afgehaald en we waren klaar om de reis aan te vatten.  We maken een korte tussenstop in Zurich.  De vlucht verloopt heel aangenaam. We moeten zeggen dat de service van Swiss air meer dan een voldoende krijgt.

Iets vroeger dan verwacht landen we op Delhi International Airport.  Nu kan het avontuur pas echt beginnen.  En zeggen dat de rit van de luchthaven naar het hotel in een typische indische taxi avontuurlijk was is een “under statement”!! Je kan het je niet voorstellen als je het zelf niet hebt meegemaakt! Alles rijdt daar kris kras door elkaar, de vinger nauweliijks van de claxon weg. Rood licht meneer?  Geen probleem daar kan ook doorgereden worden!  Zoals gezegd gewoon niet te doen!

We werden afgezet aan hotel Metropolis en van daar was het een paar honderd meter wandelen tot ons hotel dat naar de illustere naam “Cottage Yes Please” luidt.  Even de kamers verdeeld, nog even een korte drink en wat informatie doorgeven op het dakterras van het hotel en dan konden we gaan slapen.  Het was ondertussen al wel 3.00 uur in de morgen geworden.

Natuurlijik in India zijn de normen wel anders dan wij gewend zijn.  Dus moet je er het maar bijpakken dat er wel een douche is, maar geen cabine, je doucht toch gewoon in de badkamer, of niet soms?

Maar we hadden een bed en airco op de kamer dus slapen zouden we wel doen.

Morgen verblijven we nog een ganse dag in Delhi, gelegenheid genoeg om de eerste indrukken op te doen.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: